Enter your search terms:
Top

Ne-am imprietenit cu Diana pe Instagram si cred ca nu a durat foarte mult pana am ajuns sa colaboram. In urma cu ceva timp i-am trimis unul dintre pachetele noastre, Love PoKe, pentru a experimenta putin din culorile Intalnirilor Cubuline.

Interviul realizat de Diana ne-a facut sa zambim si ne-a trezit sentimente de nostalgie pentru momentele emotionante de la inceput, atunci cand, cu multa stangacie, am dat forma primelor pachetelor de intalniri.

De la ce a pornit acest concept si care a fost acel prim pas in aceasta directie? Poate o bulina neserioasa de ciocolata ( kidding )

Conceptul este destul de popular in State si intamplarea a facut ca Marius, iubitul meu, sa stie despre el. Mi-a povestit ideea, mi-a placut si am decis sa facem acest lucru posibil si aici. Numele l-am ales printr-o joaca. Am plecat de la cadou, funda, funda cu buline si pana la cubuline nu a fost drum lung.

Uneori, e iubire la prima vedere. Asa poate fi si-n cazul unei intalniri.cubuline. Ca si prima data, sa descoperim cine e in spatele acestei idei.

Ingredientele speciale ale intalnirilor cubuline sunt iubirea si dorinta de a face lucruri deosebite pentru relatia ta. Asa ca, fie ca e iubire la prima vedere sau inca o/il iubesti si la a 1000 a vedere, totul pleaca din dorinta de a darui, de a descoperi si de a face ceva frumos impreuna…. ( gasesti aici intregul interviu) … .

 

Care sunt ‘ustensilele’, daca se pot numi asa, cu care trebuie sa vina partenerii la o intalnire cu buline?

Trebuie neaparat sa aduci timp pentru voi doi. Este foarte important sa lasi orice altceva ce ti-ar putea distrage atentia si, pur si simplu, sa constientizezi ca intalnirea este doar despre voi. Fara telefoane, fara instagram sau facebook, fara griji de la munca sau de acasa, fara sperante sau proiectii in viitor si, mai ales, fara bagaje din trecut.

O ora jumatate, macar o data pe saptamana, trebuie sa fie despre voi. Iesisi la o intalnire cubuline, bucurati-va de o baie relaxanta in doi, cititi o carte impreuna sau invatati sa aveti rabdarea de a colora.

 

In viata de zi cu zi, apelam la cupoane pentru a obtine reduceri de pret. Iubirea nu are un preț fix. Astfel spus, cum putem valorifica aceste cupoane?

Asa cum spuneam si inainte, orice relatie are nevoie de timp pentru ea. Cupoanele te ghideaza in a alege cum sa-ti petreci acel timp si, de ce nu, te inspira sa iesi din zona de confort si sa incerci tatea relatiei in topul preocuparilor voastre. Ganditi-va constant, cum sa o mentineti vie si pasionala. Actionati in aceasta directie: plimbati-va, dansati, cantați, jucați-va, stati in  lucruri noi. Atunci cand daruiesti cupoane, de fapt daruiesti timpul tau, castigand la schimb intalniri si experiente noi in doi. …. ( gasesti aici intregul interviu) …

Un mesaj pentru pasionatii si creativii din relatii.

Urcati calitatea relatiei in topul preocuparilor voastre. Ganditi-va constant, cum sa o mentineti vie si pasionala. Acționati in aceasta directie: plimbati-va, dansati, cantati, jucati-va, stati mbratisati, traiti activ relatia voastra.

 

 

Ne-am bucura daca ati citi intregul interviu. Il gasiti aici.

Written by: Ioana Moldovan

Latest comments

Sorry, the comment form is closed at this time.