Enter your search terms:
Top

POLITICA DE RETUR

Dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare).

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic pe adresa de mail salut@cubuline.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

MODEL FORMULAR DE RETRAGERE

Catre SC CU BULINE SRL, cu sediul in Bragadiru, Strada Alunului, Nr.15E, etaj 2, Ap. 11, Judet Ilfov, telefon: 0746430880, email: salut@cubuline.ro

va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: _____________________________

Comandate la data: __/__/____
Primite la data:__/__/_____

Motivul returnarii fiind:
_____________________________

Optiunile mele de retur sunt:
a) Doresc inlocuirea produsului cu unul nou.
b) Doresc sa il schimb cu un alt produs.
c) Doresc sa primesc contravaloarea in bani.

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, gasiti mai jos informatiile financiare:
Banca:_____________________________
Contul:_____________________________
Nume si Prenume:________________________
Adresa:_____________________________
Numar telefon:_______________________
E-mail:_____________________________

Data: __/__/____ Semnatura_________