Enter your search terms:
Top

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI CUBULINE.RO

Orice persoana care acceseaza acest site are obligatia sa citeasca ‘Termenii si conditiile’ mentionate mai jos. Accesarea site-ului si a magazinului online reprezinta acceptarea lor in totalitate.

In orice moment, pe baza unilaterala, ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau schimba continutul site-ului si chiar de a intrerupe activitatea fara o notificare prealabila.

Site-ul www.cubuline.ro este gestiont de SC CU BULINE SRL. Pentru a ne contacta va rugam sa folositi pagina de Contact.

Pe site-ul www.cubuline.ro gasiti prezentarea generala a produselor din portofoliu, precum si posibilitatea de a comanda aceste produse prin intermediul magazinului online.

Utilizatorii site-ului www.cubuline.ro confirma ca au citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Refuzul pentru acceptarea termenilor si conditiilor specificate mai sus se face prin parasirea site-ului.

 

CONTRACTUL COMERCIAL

Prin folosirea Formularului de comanda sau plasarea telefonica a comenzilor, Cumparatorul isi exprima acordul cu privire la forma de comunicare prin care Vanzatorul isi desfasoara operatiunile.

Prin Formularul de comanda sunt solicitate informatii cu caracter personal (nume, adresa, numar de telefon, adresa de email, CNP) pe care Vanzatorul se obliga sa le foloseasca doar in scopul declarat.
Acceptarea Comenzilor de catre Cumparator se va face prin confirmare verbal (telefonic) sau prin intermediul e-mailului.

O comanda neconfimata prin modalitatile prezentate mai sus nu este considerata ca avand valoarea unui Contract.
Contractul intre Vanzator si Cumparator intra in vigoare dupa confirmarea comenzilor plasate.

Vanzator:
SC CU BULINE SRL

Numar Oficiul Registrului Comertului J23/1301/28.03.2016
Cod de inregistrare fiscala: 35873920
Sediu social: Oras Bragadiru, Strada Alunului, Nr.15E, etaj 2, Ap. 11, Judet Ilfov.
Cont IBAN: RO40INGB0000999906007013
Banca: ING Bank Romania

Cumparator: persoana fizica/ juridical care plaseaza o comanda prin una din modalitatile mentionate mai sus, denumite in cadrul contractului Cumparator.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Cumparatorul se oblige sa cumpere si Vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuata si confirmata de Cumparator, in cantitatea specificata, urmand sa fie livrate conform specificatiilor mentionate de Cumparator in Formularul de Comanda.

DURATA CONTRACTULUI

Contractul intra in viguare automat in momentul confirmarii verbale sau prin e-mail a comenzii.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul se obliga sa livreze produsele solicitate ca urmare a Comenzii, ambalate corespunzator si fara deteriorari.
Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in cantitatea si la pretul prevazut in confirmarea comenzii.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

Cumparatorul are obligatia sa ia la cunostinta toate prevederile mentionate in documentul ‘Termeni si Conditii’ in ceea ce priveste utilizarea a site-ului www.cubuline.ro si de plasare a comenziilor.
Cumparatorul se obliga sa achite valoarea produselor comandate prin intermediul Formularului de Comanda si confirmare telefonic sau prin e-mail.
Cumparatorul are obligatia de a folosi produsul doar in scopul in care a fost conceput si in conformitate cu instructiunile de folosire.
De asemenea, Cumparatorul are obligatia de a pastra documentul fiscal cu care a cumparat produsul.

DATELE FIRMEI

SC CU BULINE SRL

Numar Oficiul Registrului Comertului J23/1301/28.03.2016
Cod de inregistrare fiscala: 35873920
Sediu social: Oras Bragadiru, Strada Alunului, Nr.15E, etaj 2, Ap. 11, Judet Ilfov.
Cont IBAN: RO40INGB0000999906007013
Banca: ING Bank Romania
Telefon: 0746430880
Email: salut@cubuline.ro

DREPTURI DE AUTOR

Pe site-ul www.cubuline.ro gasiti text, date, fotografii, logo-uri si alte elemente grafice aflate in proprietatea SC CU BULINE SRL. Folosirea oricarui element mentionat mai sus fara notificarea si acordul prealabil al detinatorului de drept se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

CONCURSURI SI JOCURI

Pe paginile site-ului nostru puteti gasi concursuri si jocuri cu premii oferite gratuit de CUBULINE. Pentru fiecare joc sau concurs organizat se aplica regulile specifice mentionate in Regulamentul de Participare. Inainte de a participa la un concurs organizat pe pagina nostra, avem rugamintea sa cititi cu atentie si sa respectati Regulamentul de Participare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare sunt colectate cu scopul de a va usura procesul de comanda prin intermediul contului de client (preluare, transmitere, stare comanda). Precizam ca nu vom folosi aceste date cu niciun alt scop decat cel mentionat anterior.
Prin completarea formularului de comanda si finalizarea comenzii, Cumparatorul declara ca este de acord ca datele completate sa fie salvate in baza de date Cubuline si isi da acordul neconditionat ca datele sale sa fie transmise mai departe catre partenerii sai – procesatori de plati, companii de curierat.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentative de acces neautorizat la site si orice incercare de a frauda www.cubuline.ro va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre CU BULINE si Vizitator sau Client va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegerea celor doua parti. Daca acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale, solutionarea urmand sa aibe loc prin intermediul instantelor.